نوامبر 26, 2020

طراحی ویلای شفاف Russet

معمار: Splyce Design
موقعیت بنا: غرب ونکوور، کانادا
متراژ بنا: 4600 فوت مربع
سال احداث: 2013

طرح این ویلای زیبا و فوق العاده در غرب ونکوور و در نزدیکی یک جنگل سرو واقع شده است. این ویلا بر روی یک سایت شیب دار مشرف به دریا طراحی شده که حجم ساده و زیبایی را خلق کرده است.طراح سعی داشته تا حداکثر چشم انداز و زیبای های اطراف را در طرح خود دخالت دهد.با توجه به شیب سایت و دشواری های طراحی، متریال به کار رفته بر اساس شرایط زیست محیطی و مهندسی ژئوتکنیکی شکل گرفته است. کنترل بخش شرقی به صورتی طبیعی توسط درختان پرپشت جنگل صورت گرفته تا نور به طور مستقیم به ناهارخوری شیشه ای نتابد.این بخش به صورتی معلق طراحی شده تا حجم کلی را از یکنواختی خارج کند مناسب با شیب سایت باشد. با حذف قاب پنجره ها، به خوبی نور طبیعی در فضا پخش می شود تا ضرورت استفاده از نور مصنوعی کمتر باشد.نمای شمالی به کل مشرف به دریا می باشد. پوسته اصلی بنا از تایل های بتنی می باشد که به خوبی با کلیت بنا همپوشانی شده است. دستاورد مهم در مورد این ویلا، به کارگیری توپوگرافی سایت در حجم کلی و نورگیر بودن فضا با توجه با سبک بودن متریال و بازشوهای بزرگ می باشد.

منبع: archdaily.com

کلمات کلیدی