اکتبر 18, 2019

RAW:Almond – رستورانی بر روی سطح یخی

RAW:Almond – رستورانی بر روی سطح یخی

فینالیست شماره ۳، از مسابقات طراحی فضاهای موقت در سال ۲۰۱۵

رستوران RAW:Almond که به منظور ساخت یک رستوران زیبا با استفاده از مصالح داربست و پارچه برزنت طراحی شده‌است، یکی از فینالیست‌های رقابت‌های WAN در سال ۲۰۱۵ در گروه فضای موقت است. طراح این پروژه گروه انگلیسیstudio OS31  است که در طراحی بناهای سبک و منعطف تخصص دارد.

این رستوران به عنوان اولین رستوران مستقر در هوای آزاد، در محل تلاقی دهانۀ رود Assiniboine  و رودخانۀ Red River در شهر وینی پگ (Winnipeg) کانادا و بر روی سطح یخ زدۀ رودخانه‌ نصب شد.

نصب این بنا هم زمان با برپایی فستیوال زمستانی سالانۀ این شهر انجام شد و از اواخر ژانویه ۲۰۱۵ به مدت ۳ هفته برپا بود که در همان مدت کوتاه نیز بیشتر از ۳۰۰۰ وعده غذا در آن سرو‌ شد.

پلان رستوران با الهام از محل تلاقی دو رودخانه و در نتیجه‌ی برخورد دو حجم هندسی، به شکل ایکس (x) است و طرح آن فرم یک اسکله شناور بر روی یخ را تداعی می کند. سازه فلزی داربست شکل این مجموعه با ریتم تکرار شوندۀ پل مجاور آن هماهنگی دارد و پوستۀ برزنتی که فضای داخلی را تعریف می کند شبیه یک تودۀ برفی است.

مسیر ورودی این رستوران توسط تراسی که در امتداد یکی از بازوها قرار گرفته و به فضای بار منتهی شده تعریف می‌شود. در دو بازوی دیگر، فضاهای غذاخوری و در بازوی چهارم نیز آشپزخانه جا داده شده‌اند.

Rooze-Memar

 

1429780329_7630_correct_OS31

 

1429614956_3292_From_Bridge_by_Emily_Patrician_Small

 

1429780511_8860_correct_RawAlmond_2989_small

 

1430123237_2006_Raw_Almond_by_OS31_c_David_Firman

 

1429614678_5768_raw1

 

 

 

کلمات کلیدی

مطالب مرتبط